V pravi družbi je tudi prenova doma lahko lepa!

Smo ravno dovolj mladi, da imamo še ogromno svežih idej, in ravno dovolj stari, da imamo že dovolj dragocenih izkušenj.

Če vam kakšna stvar v zvezi z vašim projektom ne da miru, se oglasite. Ugotovili bomo, kaj bi bilo najbolje storiti. Vabljeni na kavo le 10 minut iz Ljubljane proti Kranju, parkirišče zagotovljeno. Veselimo se srečanja!

Veseli bomo vašega klica. Da se vam bomo lahko čim bolj posvetili nas lahko pokličete vsak delavnik med 12 in 14 uro.

Naša ekipa:

Jure

krmar ekipe

Kdo: Večni idealist, ki pa je osredotočen in zavzet tako za stranke, detajle, izvedbo, kot za dobre rešitve. Zagovornik enakosti odločanja in odkritorsti, tako znotraj kot izven podjetja. Je izjemno natančen in tisti, ki bdi nad vsemi našimi projekti. Z njim boste imeli največ opravka.

Moto: Ne delamo zato, ker je lahko, temveč zato, ker je težko!

V veselje mi je: Branje knjig, učenje novih stvari, jadranje na deski, smučanje, odbojka, tenis, kolesarjenje, razvajanje mojih treh punc …

Ajda

arhitektka

Kdo: Že od majhnega najraje “premetava” tlorise in išče inovativne rešitve za prostorske stiske. Tetris, puzzli, zlaganje v škatlice - vse mora biti popolno. Njena prednost je izjemna prostorska predstava, zato zna za vsak, navidez še tako nemogoč tloris, poiskati optimalno rešitev. Če ima čas, pa poskrbi celo za kulinarična razvajanja v naši ekipi.

Moto: Vse se da, če se hoče.

V veselje mi je: Crkljanje s svojimi dragimi, učenje ob mojih puncah, šivanje, peka kruha, vse vrste gibanja, ustvarjalno preživljanje prostega časa …

Valentina

stilistka

Kdo: Velika ljubiteljica lepega, zaljubljena v umetnost in dizajn, ki jo tako ali drugače spremljata skozi življenje. Že kot otrok je veliko sanjarila ob pregledovanju maminih umetniških monografij in revij za urejanje doma. V naših projektih poskrbi za piko na i, obenem pa je glavna za marketing.

Moto: Nikoli ni prepozno!

V veselje mi je: Vikendi z mojimi tremi fanti, hribolazenje s sanjskim moškim in najinim psom, tek, slikanje, različni DIY-i, učenje novih stvari, kuhanje, preurejanje svojega doma …

Peter

arhitekt

Kdo: Kmalu pove …

Moto: Še razmišlja …

V veselje mi je: Se še ni odločil …

Urška

notranja oblikovalka

Kdo: V torbici ima vedno meter. Obožuje pire krompir. Barvanje s čopičem in plavanje ji pomenita vrhunec sprostitve. The Sims je igrala samo zato, da je lahko’gradila in opremljala hiše’. Ima sestro dvojčico. Ne, nista si podobni. Znamka mobilnega telefona: Caterpillar. Dizajn in darila morajo biti osebni. Avto ji pomeni svobodo. Včasih bi rada živela kot Heidi.

Moto: Pojej živo žabo. Vse ostalo je potem preprosto.

V veselje mi je: kofetkanje, čajčkanje in druge oblike druženja :), vse kar je lepo, branje knjig, zlaganje Lego kock, dedkov gugalni stol, ‘čečkanje’ po papirju, sprehajanje po trgovinah s pohištvom in dodatki za dom, otroška neobremenjenost, smeh do solz.

Mato

arhitekt

Kdo: Kmalu pove …

Moto: Še razmišlja …

V veselje mi je: Bo sporočil, ko razmisli …

Naši izvajalci

Da ideje ne ostanejo le na papirju temveč, da so tudi kakovostno izvedene skrbijo naši zunanji sodelavci in izvajalci. To so:

  • Gradbeni inženirji
  • Krajinski arhitekti
  • Gradbinci
  • Električarji
  • Vodovodarji
  • Mizarji
  • in drugi …

Pišite nam:

* Prosimo izpolnite vsa polja.

Ali pokličite:

059 713 620

Veseli bomo vašega klica. Da se vam bomo lahko čim bolj posvetili nas lahko pokličete vsak delavnik med 12 in 14 uro.

ARDEVI d.o.o.
Čarmanova 1b
1215 Medvode

Ali pa nas obiščite: