Znamo prisluhniti vašim željam in potrudili se bomo, da bomo ustvarili prav takšen dom, kot si ga želite. Če želimo priti do idej, ki bodo prave za vas, se moramo dobro spoznati. Zato vas res veliko poslušamo in se pogovarjamo z vami. Spoznati moramo vas in vaš življenjski stil, da se lahko vživimo v vas in razumemo vaše potrebe. Nato se vse to občutenje o vas in vaših željah medi in ideje se iskrijo.

Poiščemo najboljše rešitve za vas, prave materiale, prave sisteme in nadzorujemo izvajalce. Svetujemo vam tudi pri opremi in optimalnem izkoristku prostora. V naši družbi boste v gradnji ali prenovi res uživali, saj vas bomo razbremenili skrbi in napora, sodelovali pa boste pri pomembnih podrobnostih.

Z našimi izkušnjami vam bomo z veseljem pomagali pri:

1. Celoviti prenovi starega stanovanja

Imate staro stanovanje in ga želite popolnoma ali delno prenoviti? Pokličite nas in pomagali vam bomo. V okviru vašega budgeta načrtujemo in nadzorujemo celoten proces od idejne zasnove nove razporeditve prostorov in opreme, celotnega dizajna notranjosti, prenove inštalacij in tlakov, izbiri najprimernejših materialov in izbiri novega pohištva.

2. Celoviti prenovi starejše hiše

Potrebuje vaša hiša popolno ali delno prenovo? Tudi iz stare hiše lahko naredimo sodoben in udoben dom. V okviru vašega budgeta načrtujemo in nadzorujemo celoten proces prenove od zunanje podobe hiše pa vse do nove razporeditve notranjih prostorov, notranjega dizajna, izbora pohištva, barv in svetil ter stilski usklajenosti celotne hiše. Pomagamo vam tudi pri prenovi vseh inštalacij in tlakov, energetski sanaciji in boljši učinkovitosti.

3. Dokončanju in notranji opremi novogradenj

Ste kupili ali zgradili hišo ali stanovanje pa niste prepričani kako bi jo dokončali ali opremili? Pomagali vam bomo pri vseh stvareh od izbora talnih oblog, barv in obdelav sten pa vse do pohištva, aparatov in dekorativnih elementov, skratka vse kar potrebujete za čudovit dom.

Rešitve iščemo od začetka do konca – celovito

  1. najprej vam pozorno prisluhnemo, da ugotovimo vaše želje in potrebe, 
  2. svetujemo vam še pred nakupom z oceno finančne zmožnosti in stroškov, 
  3. v idejni fazi skupaj iščemo najboljše rešitve ter vam predstavo olajšamo s 3D-predstavitvami in maketami, 
  4. poskrbimo za vsa potrebna dovoljenja in izvedbene načrte, 
  5. z našimi partnerji že v fazi načrtovanja poiščemo optimalne rešitve
  6. poskrbimo, da je projekt znotraj finančnih zmožnosti ter poskrbimo za časovnico (terminski plan) ter 
  7. seveda poskrbimo za kakovostno izvedbo in nadzor.