Svetovalne urice za Stilsko osvežitev doma

Napisal/a: Valentina Vovk, 2. November, 2015

foto arhiv Celovito: Del ekipe Gud Shop in del ekipe Celovito

Tokrat se vam oglašamo z zanimivo novico in vas obenem vabimo k sodelovanju. V novembru začenjamo skupno akcijo z mlado in prodorno ekipo iz trgovine Gud Shop v Ljubljani. Združili smo moči in pripravili brezplačne svetovalne urice za “Stilsko osvežitev doma”.

Spremljevalci našega bloga verjetno že dobro poznate našo storitev Stilska osvežitev. Za ostale pa naj povemo, da gre za tako imenovani e-stajling, ki je v tujini, predvsem v Ameriki in Avstraliji, že dobro uveljavljena storitev, medtem ko je pri nas še skorajda ne poznamo. V primerjavi s cenami storitev notranjih oblikovalcev, je ta precej ugodnejša, predvsem pa nam prihrani kar nekaj časa.

Ker dobra ideja vedno najde pravo mesto, smo se odločili podariti svetovanja vsem, ki si želijo lepše urejen in še bolj usklajen dom.


Svetovanja so namenjena vsem, ki sami nimajo dovolj časa ali znanja, da bi si dom uredili v skladu s svojimi željami. Pa tudi tistim, ki imajo veselje do opremljanja in vizijo o tem, kako bi radi uredili svoj dom, a se je nekje vmes zataknilo in ne vedo več, kako naprej. Včasih je namreč potreben samo še dodaten par oči, ki na problem pogleda iz drugega zornega kota, na katerega sami še pomislili nismo.


Tisti, ki boste rezervirali svoj termin, boste dobili strokoven nasvet glede ureditve izbranega prostora, kombinacije barv in dodatkov, da bo prostor končno harmoničen, udoben in domač. Da bo vaša izkušnja še bolj prijetna, vam Gud Shop in Celovito pripravljata manjše presenečenje, ki vam bo še dodatno polepšalo dan.


Lepo urejen in stilsko usklajen dom je pomemben za naše počutje, saj doma, še posebno jeseni in pozimi, preživimo veliko časa. Če tako razmišljate tudi vi, pišite na svetovanje@gud-shop.com in si rezervirajte svoj termin. Vsa dodatna navodila in napotke o tem, kaj potrebujemo od vas, boste dobili po elektronski pošti.

Pridite, veselimo se srečanja z vami.

Kopalnica pred in po stilski osvežitvi

Objavljeno v: svetovalne urice.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi celovito prenovili hišo ali stanovanje ampak ne veste kako?

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …