Stilska osvežitev: Več zasebnosti med sestanki

Napisal/a: Valentina Vovk, 8. March, 2016

Stilska osvežitev pisarne, Celovito

Tokrat se lotevamo osvežitve pisarne brez predelnih sten. Sredi prostora je konferenčna miza, za katero potekajo pogovori s strankami. Servisni prostori, kuhinja in sanitarije so skriti za predelno steno, ki se nadaljuje v vgradne omare. Zaposleni so se naveličali njihove zelene barve, prostor za sestanke bi radi vsaj delno zakrili, poleg tega potrebujejo igralni kotiček za otroke, ki jih stranke pogosto pripeljejo s seboj. Želijo si tudi mini galerijo, na kateri bi razstavljali svoje referenčne projekte, ter več prostora za skladiščenje dokumentacije.

Grafitno, belo in travnato zeleno barvno shemo bi spremenili le toliko, da namesto zelene dodamo naravni les (zasloni pri pisalnih mizah, leseni okvirji za galerijo in pisarniški dodatki). Namesto podolgovate mize za sestanke predlagamo okroglo z eno nogo, okrog nje pa šest udobnih stolov.

Stilska osvežitev je bila narejena v sodelovanju z revijo Delo in dom in je bila objavljena v reviji ter na spletni strani. Več o njej si lahko preberete tukaj.


Objavljeno v: celovito, stilska osvežitev.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi celovito prenovili hišo ali stanovanje ampak ne veste kako?

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …