Stilska osvežitev: Soba za bratca z maminim kotičkom

Napisal/a: Valentina Vovk, 23. June, 2016


Včasih nam bralci pošljejo tako zagoneten primer, da stilska osvežitev mimogrede preraste v večjo prenovo. Tokrat smo se lotili otroške sobe. Delita si jo desetletnik in mamica, ki ima v njegovi sobi svoj delovni kotiček. Zdaj pa bi se vanjo rad preselil tudi drugi mali nadobudnež, star dve leti.

Če je le mogoče, naj imajo otroci svojo sobo. V idealnih primerih vsak svojo, nič pa ni narobe, če si jih prostor deli več. Če sta otroka enakega spola in če med njima ni prevelike starostne razlike, je načrtovanje opreme preprosto, drugače je potrebnih malo več kombinacij. V tokratnem primeru pa se je na prvi pogled zdelo vse skupaj skoraj misija nemogoče. Desetletnik, ki si sobo deli z mamico, je nogometni navdušenec in seveda si želi sobo, ki bo urejena po njegovem okusu. V kratkem se bo k njemu vselil še dve leti star bratec, ki potrebuje drugačno opremo.

Stilska osvežitev je bila narejena v sodelovanju z revijo Delo in dom in je bila objavljena v reviji ter na spletni strani. Več o njej si lahko preberete tukaj.

Objavljeno v: celovito, stilska osvežitev.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi celovito prenovili hišo ali stanovanje ampak ne veste kako?

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …