Privoščite si Stilsko osvežitev

Napisal/a: Valentina Vovk, 16. May, 2017

Nekaj primerov Stilskih osvežitev, ki smo jih pripravili za Delo in dom

Ko smo v našo ponudbo uvedli storitev Stilska osvežitev, je bila to velika novost na našem trgu. Temu primeren je bil tudi odziv, zelo sramežljiv namreč.


Včasih je veljalo, da si stilista za interier lahko privoščijo le tisti, ki imajo veliko pod palcem. V resnici pa še zdaleč ni tako. Gre za ugodno storitev, ki je veskakor cenejša od mnogih zgrešenih nakupov pohištva, za katere smo bili v trgovini še prepričani, da so ravno pravi za nas, doma pa z grozo ugotovili ravno nasprotno.


Za koga je stilska osvežitev prava izbira?


Kaj Stilska osvežitev vsebuje?


Do zdaj smo naredili že kar nekaj Stilskih osvežitev. Najpogosteje se ukvarjamo z dnevnimi sobami in kuhinjami, včasih pa osvežimo tudi kakšno kopalnico ali otroško sobo. Tokrat vam kot primer predstavljamo osvežitev sob za oddajanje, v Marezigah pri Kopru.

Sobe za oddajanje pred prenovo

Te so bile namreč opremljene še v slogu osemdesetih let in naročnica si je zaželela več svetlobe in živahnosti. Pri osvežitvi smo bili tudi tokrat, kakor v večini primerov finančno omejeni. Staro pohištvo je šlo ven, zamenjali smo ga s sodobnejšim tipskim, predlagali smo nov oplesk, tekstilne dodatke z živahnejšimi poudarki in nekaj malega dodatkov. Stare lesene rjave stole smo ponovno uporabili, le da so prenovljeni zažareli v živahnejših barvah.

Sobe za oddajanje po prenovi

Sobe za oddajanje po prenovi

Sicer pa slike povedo več od besed, zato tukaj ne bomo šli v večje podrobnosti. Poglejte si fotografije in si sami ustvarite mnenje.

Če tudi sami razmišljate o osvežitvi enega ali več prostorov v vašem domu nas pokličite, z veseljem vam bomo pomagali.


Objavljeno v: celovito, stilska osvežitev, sobe za oddajanje, delo in dom.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi celovito prenovili hišo ali stanovanje ampak ne veste kako?

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …