Kje vas boli?

Napisal/a: Ajda Kolenbrand, 1. November, 2014

Se spomnite, kdaj ste nazadnje zboleli in ste morali obiskati zdravnika? Kaj vas je najprej vprašal? Katero zdravilo želite? Najbrž ne. Verjetno vas je najprej vprašal, kakšne težave imate oz. kje vas boli.

(c) House M.D.

Podobno ste verjetno doživeli tudi pri avtomehaniku (ne ravno kje vas boli, ampak saj razumete bistvo). Verjetno pa tudi vozniku avtobusa ne razlagate, po kateri poti naj vas pripelje na cilj, kajne?

Včasih se namreč zgodi, da nas poiščejo ljudje, ki so prepričani, da točno vedo, kaj hočejo, zato želijo od nas, da jim to le še narišemo. Na prvi pogled se zdi enostavno. Vse je že jasno, le na papir spravimo in bo “easy money”. Pa se kmalu izkaže, da temu ni tako. Velikokrat njihove želje niso v skladu s tistim, kar pravzaprav potrebujejo ali pa sploh niso v skladu z njihovimi finančnimi zmožnostmi. Včasih niti niso izvedljive na način, ki si ga želijo.

Ko boste naslednjič potrebovali pomoč pri prenovi ali gradnji doma, bodite popolnoma odkriti in povejte, kje vas zares boli.

Da lahko nekomu zares pomagamo z dobrimi rešitvami, je potrebno, da najprej izvemo, ‘kje vas boli’. Brez prave diagnoze tudi ni pravega recepta. A brez skrbi! Proces postavljanja ‘diagnoze’ je povsem neboleč. :) Le dobro vas izprašamo, pozorno poslušamo in tako izluščimo bistvo, ki nam pomaga pri iskanju najprimernejših rešitev za vaše težave.

Zato, ko boste naslednjič potrebovali pomoč pri prenovi ali gradnji doma, bodite popolnoma odkriti in povejte, kje vas zares boli.

Objavljeno v: nasveti.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi prenovili stanovanje, na novo opremili otroško sobo ali uredili vrt, ampak ne veste kako?
Oglejte si naše pakete ali pa nas pokličite za nasvet na 059 713 620.

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …