Kako izbrati pravo stensko uro?

Napisal/a: Valentina Vovk, 26. May, 2016

Ker živimo v digitalni dobi in s seboj ves čas nosimo pametne mobilne telefone in druga elektronska orodja, se zdi, da klasičnih ur ne potrebujemo več, kar velja zlasti za stenske. O njihovi uporabni vrednosti namreč ne razmišlja skoraj nihče več. Ker pa današnji čas zaznamujeta tudi tekmovalnost in hitrost, se vseeno pogosto zalotimo, kako s pogledom preiskujemo, če je v prostoru kaka ura, na kateri bi lahko preverili, ali nam čas še uspeva držati na vajetih. Čeravno stenske ure niso več tisto, kar so bile nekoč, jim notranji opremljevalci in okraševalci posvečajo vse več pozornosti, zato je tudi izbira na trgu čedalje bolj pestra.


Različni dizajni stenskih ur, Fotografije; vir Pinterest


Morda tudi vi razmišljate o nakupu, pa ne veste, kako izbrati pravo velikost ali dizajn, da bi se ura čim bolje prilegala vašemu prostoru? Zadnje nikakor ni nepomembno, saj lahko odločitev občutno vpliva na videz vašega bivalnega ali poslovnega prostora. Kako izbrati pravo stensko uro in kam jo obesiti, da bo prišla do izraza?


Za vas smo zbrali nekaj idej, ki vam bodo pomagale pri odločitvi:Primeri interijerejev z različnimi dizajni stenskih ur, Fotografije; vir Pinterest


Objavljeno v: celovito, nasveti, interijer, dekor, stili, opremljanje.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi celovito prenovili hišo ali stanovanje ampak ne veste kako?

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …